Известие

Collapse
No announcement yet.

Крик за 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крик за 166

Колеги купих колата без крик и сега като се наложи да я вдигна ползвам от друг автомобил но винаги ме е страх че ще се изплъзне, тъй като няма как да захване добре. Мисълта ми е откаде мога да си купя крик или да видя поне как точно изглежда петата му,та да си преправя друг такъв да ми върши работа Поздрави
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Може случайно да има при 'италианеца'. А м/у другото от 164 мисля става също.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Крика на 156 е 700кг,на фиата (моя) 600кг.Ако те е страх вземи си от хидравличните 1 или 2т и едно парче здраво дърво 5-6см дебело и 20-25см дълго за подложка ако си на кално и си ти.
      brava 1.4 sx
      alfa 156 1.8

Comment

Първоначално публикувано от koko156 Покажи съобщение
        Крика на 156 е 700кг,на фиата (моя) 600кг.Ако те е страх вземи си от хидравличните 1 или 2т и едно парче здраво дърво 5-6см дебело и 20-25см дълго за подложка ако си на кално и си ти.
        Да става но от тези които са тип количка(обикновенните нямат достатъчно работен ход), ама да помъкна цял един такъв в багажника някак си не ми се нрави а и не са малко пари тези крикове. Идеята ми е да заваря плоска пета на крика които имам, защото той е направвен с канал. Ако някой има под ръка снимка на крик може да пусне.

Comment

Крика не е с плоска пета ,а с нещо като щифт който влиза в отвора на купето,погледни отдолу на колата и ще видиш отвора,където влиза крика.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Колега търсиш крик от 166, 164 или 33, като на 166 и 33 се върти с ключа за гумите а на 164 е с манивела
            EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
            Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
            Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Те го
              Attached Files
              166 2.4 JTD

Comment

Благодаря колеги за помоща утре ще сътворя нещо или ще си търся подходящ крик. Поздрави

Comment

Този женски крик го забрави!При малко по-честа употреба ще изпусне!
                  Търси си крик от Боксер с тегло до 1700 кг.Изключително надежден в сравнение с оригиналния.Същият захват с няколко сантиметра по-голям от оригиналния!
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                  X